• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بررسی فرایندهای جدید هضم بی‌هوازی برای بازیابی انرژی از پسماندهای مختلف غذایی

نویسندگان

  • زهرا ضمیرایی
  • سمیه باقی پور
  • روحان رخشایی

کلیدواژه‌ها

  • فرایند حذف کامل بی‌هوازی مواد آلی (CARP)
  • راکتور UASB
  • تخمیر متان
  • تخمیر هیدروژن
dor 20.1001.1.17355400.1392.12.67.7.8

مهندسی شیمی ایران
دوره 12، شماره 67
خرداد و تیر 1392

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 371.28 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 76
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 18

APA

ضمیرایی, زهرا, باقی پور, سمیه, & رخشایی, روحان. (1392). بررسی فرایندهای جدید هضم بی‌هوازی برای بازیابی انرژی از پسماندهای مختلف غذایی. مهندسی شیمی ایران, 12(67), -.

MLA

زهرا ضمیرایی; سمیه باقی پور; روحان رخشایی. "بررسی فرایندهای جدید هضم بی‌هوازی برای بازیابی انرژی از پسماندهای مختلف غذایی". مهندسی شیمی ایران, 12, 67, 1392, -.

HARVARD

ضمیرایی, زهرا, باقی پور, سمیه, رخشایی, روحان. (1392). 'بررسی فرایندهای جدید هضم بی‌هوازی برای بازیابی انرژی از پسماندهای مختلف غذایی', مهندسی شیمی ایران, 12(67), pp. -.

VANCOUVER

ضمیرایی, زهرا, باقی پور, سمیه, رخشایی, روحان. بررسی فرایندهای جدید هضم بی‌هوازی برای بازیابی انرژی از پسماندهای مختلف غذایی. مهندسی شیمی ایران, 1392; 12(67): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©