• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن‌ها با ظروف شیشه‌ای در صنایع غذایی

نویسندگان

  • جلال شایگان
  • محمد ذبیحی

کلیدواژه‌ها

  • پلاستیک
  • شیشه
  • پلی اتیلن ترفتالات
  • محیط زیست
  • دی اکسین
dor 20.1001.1.17355400.1393.13.73.4.4

مهندسی شیمی ایران
دوره 13، شماره 73
خرداد و تیر 1393

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 248.25 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 139
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 35

APA

شایگان, جلال, & ذبیحی, محمد. (1393). مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن‌ها با ظروف شیشه‌ای در صنایع غذایی. مهندسی شیمی ایران, 13(73), -.

MLA

جلال شایگان; محمد ذبیحی. "مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن‌ها با ظروف شیشه‌ای در صنایع غذایی". مهندسی شیمی ایران, 13, 73, 1393, -.

HARVARD

شایگان, جلال, ذبیحی, محمد. (1393). 'مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن‌ها با ظروف شیشه‌ای در صنایع غذایی', مهندسی شیمی ایران, 13(73), pp. -.

VANCOUVER

شایگان, جلال, ذبیحی, محمد. مزایا و معایب ظروف پلاستیکی و مقایسه آن‌ها با ظروف شیشه‌ای در صنایع غذایی. مهندسی شیمی ایران, 1393; 13(73): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©