• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه‌های جارو و شبیه‌سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول دراین شرایط

نویسندگان

  • امیرحسین قربان فرحی
  • قاسم نجف‌پور
  • علی‌اصغر قریشی
  • مهسا نریمانی
  • مجتبی معصومی
  • مهری اصفهانیان

کلیدواژه‌ها

  • دانه سورگوم جارویی
  • هیدرولیز آنزیمی
  • شربت قند
  • اتانول
  • شبکه عصبی
dor 20.1001.1.17355400.1392.12.71.3.2

مهندسی شیمی ایران
دوره 12، شماره 71
بهمن و اسفند 1392

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 749.14 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 106
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 16

APA

قربان فرحی, امیرحسین, نجف‌پور, قاسم, قریشی, علی‌اصغر, نریمانی, مهسا, معصومی, مجتبی, & اصفهانیان, مهری. (1392). تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه‌های جارو و شبیه‌سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول دراین شرایط. مهندسی شیمی ایران, 12(71), -.

MLA

امیرحسین قربان فرحی; قاسم نجف‌پور; علی‌اصغر قریشی; مهسا نریمانی; مجتبی معصومی; مهری اصفهانیان. "تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه‌های جارو و شبیه‌سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول دراین شرایط". مهندسی شیمی ایران, 12, 71, 1392, -.

HARVARD

قربان فرحی, امیرحسین, نجف‌پور, قاسم, قریشی, علی‌اصغر, نریمانی, مهسا, معصومی, مجتبی, اصفهانیان, مهری. (1392). 'تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه‌های جارو و شبیه‌سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول دراین شرایط', مهندسی شیمی ایران, 12(71), pp. -.

VANCOUVER

قربان فرحی, امیرحسین, نجف‌پور, قاسم, قریشی, علی‌اصغر, نریمانی, مهسا, معصومی, مجتبی, اصفهانیان, مهری. تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه‌های جارو و شبیه‌سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول دراین شرایط. مهندسی شیمی ایران, 1392; 12(71): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©