• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بررسی خواص بویایی روغن‌های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط‌های گوناگون آنها

نویسنده

  • فریبرز سیف‌الهی

کلیدواژه‌ها

  • پالم اولئین
  • پنبه دانه
  • خواص بویایی
  • حسگرهای اکسید فلزی و بینی الکترونیکی
dor 20.1001.1.17355400.1390.10.57.2.9

مهندسی شیمی ایران
دوره 10، شماره 57
مهر و آبان 1390

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 404.91 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 75
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 20

APA

سیف‌الهی, فریبرز. (1390). بررسی خواص بویایی روغن‌های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط‌های گوناگون آنها. مهندسی شیمی ایران, 10(57), -.

MLA

فریبرز سیف‌الهی. "بررسی خواص بویایی روغن‌های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط‌های گوناگون آنها". مهندسی شیمی ایران, 10, 57, 1390, -.

HARVARD

سیف‌الهی, فریبرز. (1390). 'بررسی خواص بویایی روغن‌های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط‌های گوناگون آنها', مهندسی شیمی ایران, 10(57), pp. -.

VANCOUVER

سیف‌الهی, فریبرز. بررسی خواص بویایی روغن‌های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط‌های گوناگون آنها. مهندسی شیمی ایران, 1390; 10(57): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©