• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

ارزیابی مدل‌های طراحی سیکلون‌ها و تعیین مشخصه‌های سیکلون‌های واحد FCC پالایشگاه آبادان

نویسندگان

  • نصرالله مهربان
  • ارجمند مهربانی

کلیدواژه‌ها

  • سیکلون
  • افت فشار
  • کارایی
  • مدل بارت
  • مدل لاپل
  • مدل موشل ناتز
dor 20.1001.1.17355400.1390.10.55.2.5

مهندسی شیمی ایران
دوره 10، شماره 55
خرداد و تیر 1390

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 620.08 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 91
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 14

APA

مهربان, نصرالله, & مهربانی, ارجمند. (1390). ارزیابی مدل‌های طراحی سیکلون‌ها و تعیین مشخصه‌های سیکلون‌های واحد FCC پالایشگاه آبادان. مهندسی شیمی ایران, 10(55), -.

MLA

نصرالله مهربان; ارجمند مهربانی. "ارزیابی مدل‌های طراحی سیکلون‌ها و تعیین مشخصه‌های سیکلون‌های واحد FCC پالایشگاه آبادان". مهندسی شیمی ایران, 10, 55, 1390, -.

HARVARD

مهربان, نصرالله, مهربانی, ارجمند. (1390). 'ارزیابی مدل‌های طراحی سیکلون‌ها و تعیین مشخصه‌های سیکلون‌های واحد FCC پالایشگاه آبادان', مهندسی شیمی ایران, 10(55), pp. -.

VANCOUVER

مهربان, نصرالله, مهربانی, ارجمند. ارزیابی مدل‌های طراحی سیکلون‌ها و تعیین مشخصه‌های سیکلون‌های واحد FCC پالایشگاه آبادان. مهندسی شیمی ایران, 1390; 10(55): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©