• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بهینه‌سازی فرایندهای عملیاتی پیش تصفیه آب صنعتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک

نویسندگان

  • محمد یوسفی
  • محمدحسین یاسین

کلیدواژه‌ها

  • پیش تصفیه آب صنعتی
  • انعقاد
  • شبکه عصبی مصنوعی
  • الگوریتم ژنتیک
dor 20.1001.1.17355400.1394.14.79.2.1

مهندسی شیمی ایران
دوره 14، شماره 79
خرداد و تیر 1394

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 863.74 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 119
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 29

APA

یوسفی, محمد, & یاسین, محمدحسین. (1394). بهینه‌سازی فرایندهای عملیاتی پیش تصفیه آب صنعتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک. مهندسی شیمی ایران, 14(79), -.

MLA

محمد یوسفی; محمدحسین یاسین. "بهینه‌سازی فرایندهای عملیاتی پیش تصفیه آب صنعتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک". مهندسی شیمی ایران, 14, 79, 1394, -.

HARVARD

یوسفی, محمد, یاسین, محمدحسین. (1394). 'بهینه‌سازی فرایندهای عملیاتی پیش تصفیه آب صنعتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک', مهندسی شیمی ایران, 14(79), pp. -.

VANCOUVER

یوسفی, محمد, یاسین, محمدحسین. بهینه‌سازی فرایندهای عملیاتی پیش تصفیه آب صنعتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک. مهندسی شیمی ایران, 1394; 14(79): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©