• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

دوپینگ نانو ذرات TiO2 توسط Au به منظور تخریب نوری 88 Red Acid

نویسندگان

  • صمد موتمنی طباطبایی
  • محمد عیسی نژاد بوشهری
  • شهرزاد یاوری

کلیدواژه‌ها

  • اسید رد88
  • (Au/TiO2)
  • دوپینگ
  • نورکاتالیست
  • تخریب نوری
  • ذرات طلا
dor 20.1001.1.17355400.1392.12.69.8.3

مهندسی شیمی ایران
دوره 12، شماره 69
مهر و آبان 1392

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 392.59 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 100
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 20

APA

موتمنی طباطبایی, صمد, عیسی نژاد بوشهری, محمد, & یاوری, شهرزاد. (1392). دوپینگ نانو ذرات TiO2 توسط Au به منظور تخریب نوری 88 Red Acid. مهندسی شیمی ایران, 12(69), -.

MLA

صمد موتمنی طباطبایی; محمد عیسی نژاد بوشهری; شهرزاد یاوری. "دوپینگ نانو ذرات TiO2 توسط Au به منظور تخریب نوری 88 Red Acid". مهندسی شیمی ایران, 12, 69, 1392, -.

HARVARD

موتمنی طباطبایی, صمد, عیسی نژاد بوشهری, محمد, یاوری, شهرزاد. (1392). 'دوپینگ نانو ذرات TiO2 توسط Au به منظور تخریب نوری 88 Red Acid', مهندسی شیمی ایران, 12(69), pp. -.

VANCOUVER

موتمنی طباطبایی, صمد, عیسی نژاد بوشهری, محمد, یاوری, شهرزاد. دوپینگ نانو ذرات TiO2 توسط Au به منظور تخریب نوری 88 Red Acid. مهندسی شیمی ایران, 1392; 12(69): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©