نویسندگان
کلیدواژهها
محمدلو, طیبه, بابالو, علیاکبر, & خوش فطرت, علی برادر. (1392). ارزیابی عملکرد فناوری غشایی در جداسازی پروتئینهای آب پنیر: مقایسه عملکرد غشاءهای بسپاری و سرامیکی. مهندسی شیمی ایران, 12(66), -.
طیبه محمدلو; علیاکبر بابالو; علی برادر خوش فطرت. "ارزیابی عملکرد فناوری غشایی در جداسازی پروتئینهای آب پنیر: مقایسه عملکرد غشاءهای بسپاری و سرامیکی". مهندسی شیمی ایران, 12, 66, 1392, -.
محمدلو, طیبه, بابالو, علیاکبر, خوش فطرت, علی برادر. (1392). 'ارزیابی عملکرد فناوری غشایی در جداسازی پروتئینهای آب پنیر: مقایسه عملکرد غشاءهای بسپاری و سرامیکی', مهندسی شیمی ایران, 12(66), pp. -.
محمدلو, طیبه, بابالو, علیاکبر, خوش فطرت, علی برادر. ارزیابی عملکرد فناوری غشایی در جداسازی پروتئینهای آب پنیر: مقایسه عملکرد غشاءهای بسپاری و سرامیکی. مهندسی شیمی ایران, 1392; 12(66): -.