• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نگارش مقالات
    • راهنمای ارسال و وضعیت مقالات
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

مقایسه توانایی باکتری‎ها و قارچ‎ها در تیمارزیستی آب و خاک آلوده به 2،4،6-تری‎نیتروتولوئن

نویسندگان

  • گلاره شیبانی
  • فرشته نعیم پور

کلیدواژه‌ها

  • زیست‎سالم‎سازی
  • تری‎نیتروتولوئن
  • فاز دوغابی
  • سودوموناس پتیدا
dor 20.1001.1.17355400.1389.9.50.6.2

مهندسی شیمی ایران
دوره 9، شماره 50
مهر و آبان 1389

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 425.64 K

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 76
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 10

APA

شیبانی, گلاره, & نعیم پور, فرشته. (1389). مقایسه توانایی باکتری‎ها و قارچ‎ها در تیمارزیستی آب و خاک آلوده به 2،4،6-تری‎نیتروتولوئن. مهندسی شیمی ایران, 9(50), -.

MLA

گلاره شیبانی; فرشته نعیم پور. "مقایسه توانایی باکتری‎ها و قارچ‎ها در تیمارزیستی آب و خاک آلوده به 2،4،6-تری‎نیتروتولوئن". مهندسی شیمی ایران, 9, 50, 1389, -.

HARVARD

شیبانی, گلاره, نعیم پور, فرشته. (1389). 'مقایسه توانایی باکتری‎ها و قارچ‎ها در تیمارزیستی آب و خاک آلوده به 2،4،6-تری‎نیتروتولوئن', مهندسی شیمی ایران, 9(50), pp. -.

VANCOUVER

شیبانی, گلاره, نعیم پور, فرشته. مقایسه توانایی باکتری‎ها و قارچ‎ها در تیمارزیستی آب و خاک آلوده به 2،4،6-تری‎نیتروتولوئن. مهندسی شیمی ایران, 1389; 9(50): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • ©