TY - JOUR ID - 112102 TI - مدلسازی و تعیین ضریب انتقال جرم شکر در حین آب زدایش اسمزی از هویج JO - مهندسی شیمی ایران JA - IJCHE LA - fa SN - 1735-5400 AU - صدیفیان, غلامحسین AU - نیکوآمال راد, حمیدرضا AU - کشاورز, احمدرضا AD - Y1 - 2009 PY - 2009 VL - 8 IS - 42 SP - EP - KW - شکر KW - هویج KW - آب زدایش KW - اسمز KW - مدل سازی ریاضی KW - ضریب نفوذ محوری و شعاعی DO - N2 - UR - https://www.ijche.ir/article_112102.html L1 - https://www.ijche.ir/article_112102_4d280ca3de883e1d8708d1a58c87b874.pdf ER -