%0 Journal Article %T بررسی استفاده از پمپ حرارتی در واحد ایزومریزاسیون برای کاهش مصرف انرژی با فناوری پینچ %J مهندسی شیمی ایران %I انجمن مهندسی شیمی ایران %Z 1735-5400 %A قاضی زاهدی, زهرا %A حیاتی آشتیانی, مجید %D 2022 %\ 02/20/2022 %V 20 %N 119 %P 53-63 %! بررسی استفاده از پمپ حرارتی در واحد ایزومریزاسیون برای کاهش مصرف انرژی با فناوری پینچ %K فناوری پینچ %K پمپ حرارتی %K سرویس‌های جانبی %K ایزومریزاسیون %K کارنو %R 10.22034/ijche.2021.283622.1110 %X فناوری پینچ یکی از روش‌های مؤثر و پرکاربرد در بهینه‌سازی مصرف انرژی است. در تحقیق پیش رو، از فناوری پینچ برای بهینه‌سازی مصرف انرژی در واحد ایزومریزاسیون کمک گرفته شد. در نتیجه، از یک پمپ حرارتی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی استفاده شد که در اثر اعمال آن میزان سرویس جانبی گرم و سرد از 61/128 و 9/143GJ/h به مقادیر 8/127 و  152GJ/h تقلیل یافت که این کاهش باعث کاهش میزان مصرف انرژی و افزایش بازدهی واحد مذکور شد. به‌علاوه، استفاده از پمپ‌های حرارتی برای مطالعۀ مبدل‌هایی که بیشترین میزان عبور از پینچ را داشته‌اند منجر به کاهش میزان حرارت عبوری پینچ از 47/22 به  90/19GJ/h شد که معادل 3/11% کاهش در انرژی مصرفی واحد است و این تغییر بسیار کارامد و مفید است. %U https://www.ijche.ir/article_136733_ca872e05b02aae4a0d2f21bb1c31ffa1.pdf