نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
ارزیابی عملکرد فناوری غشایی در جداسازی پروتئین‌های آب پنیر: مقایسه عملکرد غشاءهای بسپاری و سرامیکی

دوره 12، شماره 66، فروردین و اردیبهشت 1392

طیبه محمدلو؛ علی‌اکبر بابالو؛ علی برادر خوش فطرت