هدف از این پژوهش، بهرهگیری از پیشتیمار ترکیبی اسمز- فراصوت و بررسی اثر آن در شرایط مختلف عملیاتی بر میزان آب ازدسترفته، میزان دریافت مواد جامد و فرایند بازجذب آب توسط نمونهها پس از خشککردن است. ورقههای گوجهفرنگی با ضخامتهای مختلف 4 و 8 میلیمتر برش داده شد و در محلولهای اسمزی با غلظتهای مختلف سدیم کلرید در معرض امواج فراصوت با مدت زمانهای مختلف قرار گرفتند. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که با افزایش زمان پیشتیمار، میزان بازجذب آب کاهش یافت؛ همچنین، با افزایش زمان تابش فراصوتی و غلظت محلول اسمزی، افزایش در میزان آب ازدسترفته و جذب مواد جامد مشاهده شد. با افزایش ضخامت ورقهها، میزان آب ازدسترفته و جذب مواد جامد کاهش مییابد. بنابراین، پیشتیمار ترکیبی اسمز- فراصوت سبب بهبود فرایند خشککردن ورقههای گوجهفرنگی شد.
صالح نژاد, لیمو, رحیمی, روژین, & باباپور, عزیز. (1397). بررسی تأثیر شرایط مختلف پیشتیمار ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آب ازدسترفته، دریافت مواد جامد و فرایند بازجذب آب ورقههای گوجهفرنگی. مهندسی شیمی ایران, 17(98), 71-80.
MLA
لیمو صالح نژاد; روژین رحیمی; عزیز باباپور. "بررسی تأثیر شرایط مختلف پیشتیمار ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آب ازدسترفته، دریافت مواد جامد و فرایند بازجذب آب ورقههای گوجهفرنگی". مهندسی شیمی ایران, 17, 98, 1397, 71-80.
HARVARD
صالح نژاد, لیمو, رحیمی, روژین, باباپور, عزیز. (1397). 'بررسی تأثیر شرایط مختلف پیشتیمار ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آب ازدسترفته، دریافت مواد جامد و فرایند بازجذب آب ورقههای گوجهفرنگی', مهندسی شیمی ایران, 17(98), pp. 71-80.
VANCOUVER
صالح نژاد, لیمو, رحیمی, روژین, باباپور, عزیز. بررسی تأثیر شرایط مختلف پیشتیمار ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آب ازدسترفته، دریافت مواد جامد و فرایند بازجذب آب ورقههای گوجهفرنگی. مهندسی شیمی ایران, 1397; 17(98): 71-80.