• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
  • ثبت نام

بررسی فرآیند تولید اریترومایسین توسط باکتری ساکارو پلی اسپورا اریترا به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف آرد سویا

نویسندگان

  • غزل لبیکی
  • حسین عطار
  • جواد حامدی

کلیدواژه‌ها

  • فرآیندهای تخمیری
  • سیستم ناپیوسته
  • اریترومایسین
  • آرد سویا
  • ساکارو پلی اسپورا اریترا

مهندسی شیمی ایران
دوره 9، شماره 50
خرداد و تیر 1389

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 1.21 MB

اشتراک گذاری

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 2

APA

لبیکی, غزل, عطار, حسین, حامدی, جواد. (1389). بررسی فرآیند تولید اریترومایسین توسط باکتری ساکارو پلی اسپورا اریترا به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف آرد سویا. مهندسی شیمی ایران, 9(50), -.

MLA

غزل لبیکی; حسین عطار; جواد حامدی. "بررسی فرآیند تولید اریترومایسین توسط باکتری ساکارو پلی اسپورا اریترا به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف آرد سویا". مهندسی شیمی ایران, 9, 50, 1389, -.

HARVARD

لبیکی, غزل, عطار, حسین, حامدی, جواد. (1389). 'بررسی فرآیند تولید اریترومایسین توسط باکتری ساکارو پلی اسپورا اریترا به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف آرد سویا', مهندسی شیمی ایران, 9(50), pp. -.

VANCOUVER

لبیکی, غزل, عطار, حسین, حامدی, جواد. بررسی فرآیند تولید اریترومایسین توسط باکتری ساکارو پلی اسپورا اریترا به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف آرد سویا. مهندسی شیمی ایران, 1389; 9(50): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب