%0 Journal Article %T نفوذپذیری نسبت به بخار آب در فیلم‌های خوراکی بر پایه کنسانترة پروتئین آب پنیر و روغن زیتون %J مهندسی شیمی ایران %I انجمن مهندسی شیمی ایران %Z 1735-5400 %A جوانمرد, مجید %A گلستان, لیلا %D 2010 %\ 04/21/2010 %V 9 %N 46 %P - %! نفوذپذیری نسبت به بخار آب در فیلم‌های خوراکی بر پایه کنسانترة پروتئین آب پنیر و روغن زیتون %K فیلم خوراکی %K کنسانتره پروتئین آب پنیر %K نفوذ‌پذیری نسبت به بخار آب %K روغن زیتون %R %X %U https://www.ijche.ir/article_112137_406bb65251049ddb8234122a4df754ea.pdf