%0 Journal Article %T مروری بر خواص کاربردی فیلم‌های خوراکی حاصل از پروتئین‌های آب پنیر %J مهندسی شیمی ایران %I انجمن مهندسی شیمی ایران %Z 1735-5400 %A قنبرزاده, بابک %A رزمی راد, الهامه %A الماسی, هادی %A زاهدی, یونس %D 2009 %\ 08/23/2009 %V 8 %N 41 %P - %! مروری بر خواص کاربردی فیلم‌های خوراکی حاصل از پروتئین‌های آب پنیر %K پروتئین آب پنیر %K فیلم خوراکی %K خواص مکانیکی %K نفوذپذیری %K خواص حرارتی %R %X %U https://www.ijche.ir/article_112091_29bf9938be6174584702b02c783bd6a2.pdf